Enthousiaste voorlezers gezocht

De Westfriese bibliotheken zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die willen voorlezen aan peuters op de kinderopvang. Dit is in het kader van BoekStart in de kinderopvang. Het gaat om de periode januari tot en met maart 2021 voor maximaal een half uur per week.

Het leesbevorderingsprogramma BoekStart in de kinderopvang heeft als doel kinderen in de leeftijd 0-4 jaar via de kinderopvang met voorlezen en boeken in aanraking te brengen. Daarnaast zijn wij ook op zoek naar voorleesvrijwilligers die in de Bibliotheek willen voorlezen. De wens is om op alle bibliotheeklocaties op een vaste dag een voorleesmoment te hebben voor jonge kinderen.

Goed voorbereid
Een goede voorbereiding in de vorm van een workshop. Ondersteuning bij het zoeken van geschikte prentenboeken en contact met een ongetwijfeld leuke club van vrijwilligers. Ben jij enthousiast en wil je graag iets betekenen voor de Bibliotheek? Wil je meewerken aan het bevorderen van het leesplezier van jonge kinderen? Meld je dan aan en versterk ons voorleesteam!

Workshop Hoogkarspel
De workshop staat gepland op dinsdag 20 oktober in de Bibliotheek van Hoogkarspel van 9.00 uur tot 13.00 uur. Als je je wilt aanmelden of als je nog vragen hebt, neem dan ccontact op met
Jessica Dip via telefoonnummer 0228 743943 of e-mail jdip@westfriesebibliotheken.nl.