Een nieuw elan moet je vieren

Persbericht

De Onafhankelijke Partij van de gemeente Stede Broec heeft een nieuw logo. Een zonnig logo. Een logo dat laat zien dat wij voor een boeiend en bloeiend Stede Broec gaan.

Om dit te vieren delen wij de komende tijd aan alle bewoners van Stede Broec zonnebloemzaadjes uit. Zo kunt u ons helpen onze gemeente tot bloei te brengen.
De zonnebloemzaadjes zullen Stede Broec geel kleuren. Al jarenlang de kleur van de Onafhankelijke Partij. Wij willen dat de burgers gehoord en geholpen worden. Alleen samen kunnen we Stede Broec bloeiend en boeiend maken. Ook willen we de financiën weer op orde hebben, net als de gemeentelijke organisatie SED. Grote vraagstukken voor een kleine partij, maar de Onafhankelijke Partij is zelf ook goed geworteld in onze gemeente en bestaat uit kundige mensen die al hebben bewezen waar een kleine partij groot in kan zijn.

Met de energie die in onze partij aanwezig is blijven we ons inzetten op de huidige en toekomstige vraagstukken die er voor u en voor ons toe doen. Denk aan de biodiversiteit, het ondernemerschap, de energiebesparing, de omgevingsvisie, het verkeersplan en het omkijken naar elkaar en naar onze kwetsbare bewoners.

Iedereen die meer weten wil over bovengenoemde en andere vraagstukken kan bij onze fractievergadering aansluiten. We komen elke 1e dinsdag van de maand om 19.30 bij elkaar. Aanmelden kan bij Edwin de Boer Eddeboer@hotmail.com . Onze partij staat open voor iedereen. Onze waarden zijn:
* Onafhankelijk: wij zijn lokaal, bij ons telt de kracht van het argument;
* Positief: wij denken in mogelijkheden en gaan uit van wat we wél kunnen;
* Eerst luisteren, dan doen: we laten ons eerst informeren en gaan constructief aan de slag;
* Versterken en verrijken: wij maken ons sterk voor een duurzame ontwikkeling van Stede Broec, waarbij het omkijken naar elkaar en het welzijn van de inwoners voorop staat.
De Onafhankelijke Partij hoopt dat vele mensen de zaadjes planten en meedoen aan de wedstrijd: de grootste zonnebloem én de mooiste foto van een zelf gekweekte zonnebloem vallen in de prijzen. Via Facebook, Twitter, Instagram en de Website www.onafhankelijkepartij.nl kunt u de uitleg vinden over deze actie.