Een goede garagedeur doet iets extra’s voor uw woning

OPMAAK: plant rechts en stopcontact links van foto afhalen svp Bijschrift: Marion en Frans Stracke hebben voor elke garage de juiste deur. Komt u gerust in de showroom uw deur uitkiezen. Tekst en foto: OdB

De garage is vaak een plek waar fietsen en gereedschap hun plek vinden, waar een ruimte is gecreëerd om fijn te kunnen klussen. Of waar tuingereedschap en stoelkussens een comfortabele plek vinden als ze niet in gebruik zijn. Maar ook de auto wil nog wel eens ruimte in de garage krijgen.
Wat je ook met de ruimte doet, je wilt graag dat de spullen die er in staan droog en veilig zijn. Of dat nu je auto, je (elektrische) fiets is of je dure klusgereedschap. “Met een Stracke garagedeur regel je dat het de garage er van buiten prachtig uitziet. Tevens is de deur geïsoleerd én inbraakwerend. Je spullen staan keurig droog en veilig te wachten op gebruik.”
Zoveel kleuren
Frans en Marion Stracke en hun jongste zoon Nick nodigen u van harte uit om aan De Corantijn 3 in Zwaag een bezoek te brengen aan de showroom. “Hier kunnen mensen de deuren zien, ervaren en hun keus maken. Er is zoveel mogelijk, we helpen graag bij het maken van de juiste keus. Alleen al de keus voor de kleur blijkt vaak een lastige, er is namelijk veel meer mogelijk dan men denkt.”
Eigen beheer
Van A tot Z kunt u bij Stracke garagedeuren terecht. Vanaf het kiezen uit de vele mogelijkheden en kleuren, tot het inmeten, bestellen en plaatsen van de deur. “Zelfs het onderhoud hebben wij in eigen beheer,” vertelt Marion.
Sectionaal garagedeur past altijd
Of u nu een rechthoekige garageopening heeft of één met afgeschuinde hoeken of geïntegreerde ronde bogen, een sectionaal garagedeur past eigenlijk altijd. Deze biedt comfort, isolatie en optimale ruimtebesparing. De deuren zijn elektrisch bedienbaar of handmatig te openen. De deuren worden gemaakt van staal en zijn robuust. Bij normaal gebruik kan zo’n deur vele jaren mee.
Veel gevraagd
Openslaande deuren voor de garage is een oplossing die momenteel erg populair is. De brede deuren geven ruim toegang om met de fiets of de scootmobiel de garage in en uit te gaan. Het is een heel onderhoudsvriendelijk systeem dat met af en toe een sopje al heel tevreden is. De deuren zijn naar binnen en naar buiten draaiend verkrijgbaar, met of zonder ramen. In vele looks en kleuren.
Informatie vragen
Heeft u technische vragen over bijvoorbeeld politiekeurmerk, veiligheidsvoorschriften, materiaalgebruik en kleurkeuzemogelijkheden? Heeft u specifiek een extra brede deur nodig of wilt u een dessin in plaats van een gladde deur? Bij Stracke nemen ze alle tijd voor u en krijgt u alle informatie die u nodig hebt om tot de juiste keus te komen.
Mooie aanbiedingen
De keus voor een sectionaal garagedeur of een duopoort is een persoonlijke. Voor elke garage is er de juiste oplossing. Kom eens een kijkje nemen in de ruime showroom van Stracke garagedeuren. Er is voldoende parkeerruimte voor de deur. De showroom is voor iedereen makkelijk toegankelijk, ook met scootmobiel, rollator of kinderwagen bent u van harte welkom.