Een ‘Fijn Moment voor Jou’ in Stede Broec

Op zaterdag 3 juni 2023 organiseert Corine Luijendijk een speciale dag waarop mensen die de diagnose kanker hebben gekregen, kunnen genieten van een gratis voet- en onderbeenmassage. Ben of ken jij iemand die recent of in het verleden de diagnose kanker heeft gekregen, meld jezelf of diegene dan aan voor dit mooie initiatief via e-mail info@medischevoetzorgstedebroec.nl .
“Even niet ziek zijn, even tijd voor ontspanning en tijd voor jezelf. Een fijne ervaring die zorgt voor een positief gevoel!”
Behoefte aan verwenmomenten
Na jaren lange ervaring bij Stichting ‘Verwendag Heerhugowaard’, de plaats waar Corine destijds woonde, wist zij het zeker. Ook hier in Lutjebroek wilde zij iets opstarten voor mensen die na de diagnose kanker behoefte hebben aan een momentje voor zichzelf, een bijzondere dag van ontspanning en even niet ziek zijn. “Zo is ‘Fijn Moment voor jou’ in de Stede Broec ontstaan, vanuit mijn eigen behoefte om iets extra’s te doen voor mensen met de diagnose kanker. Kanker kan iedereen overkomen, ook binnen mijn eigen familie- en vriendenkring heb ik te maken gehad met kanker.”
Massage en aanraking
“Voetzorg voor mensen die in behandeling zijn tegen kanker, is een apart vak. De huid en nagels van handen en voeten kunnen het zwaar te verduren krijgen bij chemo -en immunotherapie en na bestraling. Voetzorg is dan belangrijk én veiligheid staat voorop. Daarom geef ik deze dag géén pedicurebehandeling, maar kies ik bewust voor een massage van de onderbenen en voeten.” Corine legt uit: “Massage kan zacht en oppervlakkig of iets intenser, dat kunnen we samen afstemmen. Zodoende kan de aanraking een zeer ontspannen gevoel te weeg brengen. Dat is goed voor iedere mens!”
Aanmelden is noodzakelijk
De dag wordt gehouden aan de Weed 58 in Lutjebroek in de praktijk voor voetverzorging. Er zijn tijdstippen te reserveren tussen 9:30 uur en 17:00 uur. Na aanmelding krijgt u een bevestiging en bent u van harte welkom om te genieten van een verwenmoment. “Vooraf en na het verwenmoment is er even tijd voor een kopje koffie of een ander lekkere drankje. Ook voor hapjes wordt gezorgd. Na afloop ontvangt u een leuke goodie-bag. Zo is het echt een fijn moment voor jezelf!”
Sponsoren
“Zelf zet ik mij belangeloos in voor deze dag, maar natuurlijk kan ik dit niet alleen organiseren. Het hele gezin, vrienden en kennissen, maar ook lokale bedrijven verlenen hun medewerking. Zonder hen was dit niet mogelijk en ik ben ze dan ook erg dankbaar voor hun steun. Sponsors: Hapjes van Kel, ‘t Bakkershuys, Mijn Idee, Smaak van de Streek, ’t Keetje, Jam en Zo, Rocas-Nederland.
Voetvragen?
Corine Luijendijk is Medisch pedicure, Oncologisch Voet- en HandzorgVerlener en Voetconsulent. Wie haar wil benaderen voor voetzorgvragen kan natuurlijk ook na “Fijn Moment voor jou’ bij haar terecht voor een afspraak. Medische voetzorg Stede Broec vindt u aan De Weed 58, 1614 KG te Lutjebroek en is te bereiken via info@medischevoetzorgstedebroec.nl of kijk op http://www.medischevoetzorgstedebroec.nl voor meer informatie.