Drie voorzitters even in beeld

V.L.N.R. Niek Oud, Cees Deen en Piet Reus. Foto: aangeleverd

Vanwege de benoeming van Frank de Boer tot bondscoach werd de Zouaven ineens naast regionaal ook landelijk nieuws. Aandacht was er voor onze voorzitter Cees Deen en daarnaast ook het pupillenteam van toentertijd met Frank en Ronald daarin opgesteld.

Na twee interlands, onder leiding van Frank, ontstond bij het SBS6- programma ‘Hart van Nederland’ de gedachte om toch weer even een bezoek ‘aan zijn vroegere club’ te brengen. Zo werd de bondscoach voor de wedstrijd Italië – Nederland, die woensdagavond, een ‘hart onder de riem’ gestoken.

Op die woensdagochtend om half tien de onverwachte aanwezigheid van een cameraman, een interviewer van SBS6 tijdens een door onze voorzitter georganiseerde afspraak, waarbij ook de oud-voorzitters, Niek Oud en Piet Reus aanwezig waren. Het werd een onverwachte, maar gezellige en mooie ontmoeting.
Achter het bord van Frank en Ronald kwamen de drie voorzitters via de televisie vele Nederlandse huiskamers binnen. Een bijzonder moment en later diezelfde avond, een interland om van te genieten.