Dorpshuis Het Centrum in beweging

Dorpshuis Het Centrum in Venhuizen vervult al jaren een belangrijke plek in het sociale leven van veel mensen. Verenigingen en organisaties weten onze faciliteiten te vinden waardoor wij een uitgebreid aanbod van (sport)activiteiten hebben. Biljarten, koersbal en conditietraining, maar ook cursussen, recepties, feestavonden en condoleances.

Daarnaast verhuren wij ruimtes aan organisaties en particulieren met daarbij de mogelijkheid tot catering. Deze ruimtes worden de komende maanden aangepast om nog beter te voorzien in de vraag naar mooie en praktische vergader-, cursus- en werklocaties.

Enthousiast en actief
Na een tijd waarin het rustiger was in Het Dorpshuis zijn wij weer enthousiast gestart om activiteiten te organiseren met en voor het dorp. Zo hadden we recentelijk de tentoonstelling ‘100 jaar winkeltjes en bedrijvigheid’, wat een daverend succes was. In de nabije toekomst, op 18 december organiseren we ‘The Reunion’ waarin zangers en zangeressen van The Voice Senior hun mooiste liederen ten gehore brengen. Daarnaast kunt u natuurlijk altijd terecht voor alle lopende activiteiten.

Help jij mee?
Ons Dorpshuis is voortdurend in beweging en daar kunnen we altijd mensen bij gebruiken. Zo zijn wij op zoek naar bestuursleden, die met ons enthousiaste team van vrijwilligers en personeel mee willen werken om Dorpshuis Het Centrum als hèt middelpunt van de dorpen te behouden. Daarnaast zijn we op zoek naar een nieuwe beheerder om ons Dorpshuis een nog inclusievere plek in Venhuizen en omliggende dorpen te kunnen geven.

Voor meer informatie verwijs ik u graag naar onze website: www.dorpshuis-venhuizen.nl