Derde keer Kermisexpo van Lutjebroek/ Dit evenement is vanwege het Coronavirus afgelast

Voor de derde keer alweer zullen Marcel en Michel de Kermisexpo van Lutjebroek organiseren. Deze zal plaats vinden op zaterdag 4 en zondag 5 april in verenigingsgebouw ‘De Wurf’ te Lutjebroek. Meer dan driehonderd miniatuur kermisattracties zullen in ‘De Wurf’ tentoongesteld worden door ruim 30 vrijwilligers.

Dit jaar komen de exposanten zowel uit binnen- als buitenland. In het bijzonder willen wij hier noemen het meesterwerk van Uwe Rudlof uit Duitsland met zijn attractie Die Krake. Ook de Moonlift, Oktoberfest, Breakdancers en andere moderne zaken zullen aanwezig zijn en dat naast extra nieuwe deelnemers voor de Lego kermissen.

Nostalgie
Uiteraard zal de nostalgische kermis niet ontbreken. Jan de Graaf van Stichting kermiscultuur zal ‘Het Meisje zonder Hoofd’ presenteren voor de bezoekers van de kermisexpo. Met verse oliebollen op het plein, draaiorgel in het gehoor en gratis popcorn bij de ingang hopen Marcel en Michel dit jaar weer een bijzondere en steeds vernieuwende kermisexpo neer te zetten.

Open voor publiek
Openingstijden zijn zaterdag 4 april van 11:00 tot 18:00 uur en zondag 5 april van 10:00 tot 17:00 uur. Entree is geheel gratis. Meer informatie vind u op www.turbostar.nl Er is ook een promo film gemaakt over wat er deze editie te zien zal zijn: https://www.youtube.com/watch?v=mZOfx3x4SKc