Decorette Grootebroek voor totaalplaatje

Tekst: Piet Reus Foto: Wil Reus

Een fraai winkelpand, met aan de voorzijde duidelijk omschreven waarvoor het bedrijf staat: Van Diepen Design, zonwering, vloeren, gordijnen en behang. Hier kunt u terecht voor uw interieur en schilderwerk. Sfeervolle decoraties maken de winkel tot een prettige plaatst. Onder Decorette valt het schildersbedrijf en de winkel met alles op het gebied van interieur.

Jaap van Diepen, die zich lange tijd vooral met het schildersvak heeft beziggehouden, heeft vanaf 2016 de algehele leiding in het bedrijf. Zijn ouders zijn op de achtergrond behulpzaam gebleven.

Schildersbedrijf
Bij het bedrijf wordt met circa 20 personeelsleden gewerkt. Zij komen op veel plaatsen in heel Noord-Holland, maar werken ook buiten de provincie. “Een ploeg zit nu al een ‘mooi tijdje’ in Almere, op een bouwproject van het aannemersbedrijf van de firma Kuin. Er is veel werk voor de schilders. Al 35 jaar heeft de familie van Diepen goede contacten met de firma Kuin. Wij verzorgen het schilderwerk van bungalows, seriewoningen en bedrijfspanden.”

Decorette
In de mooie en ruim opgestelde winkel, is alles op de afdeling interieur, heel overzichtelijk opgesteld. Op weg naar het kantoor van Jaap, passeren wij Marleen, die de boekhouding en de administratie verzorgt. Voor de interieur adviezen zijn er in principe zes dames, met daarbij technische ondersteuning van Jaap. Jaap is ook betrokken bij de offertes, het opmeten van ‘allerlei’ en uiteraard bij specifieke vakkennis wordt hij regelmatig gevraagd. Daarnaast is er ook nog een monteur in vaste dienst.

Woonwinkel
Decorette is een inspirerende woonwinkel met voor ieder wat wils op het gebied van interieur. “Bij Decorette laten wij jouw woondroom werkelijkheid worden. Kom voor de mooiste producten, nieuwste trends en beste woonadvies naar onze winkel. Want voor kennis, service en vakmanschap ben je bij ons aan het juiste adres.” Op de duidelijke site zijn alle onderdelen aangegeven van vloeren, vloerkleden, raamdecoratie, domotica, verf, verlichting, woonaccessoires, meubel, woon ideeën en behang. Indien die genoemde onderdelen worden aangeklikt, wordt aangegeven, welke kansen en mogelijkheden daarbij behoren.

Interieuradvies op maat
Veel mensen weten nog niet dat het bedrijf een totaalpakket kan leveren. “Met onze Decorette winkel hebben wij we alle producten in huis om een kleur- en interieuradvies op maat te bieden. Wij hebben een ruime keuze in o.a. verf, behang, gordijnen, vloeren en binnen/buitenzonwering. De producten worden tevens geplaatst en ook het behangwerk wordt uitgevoerd op locatie.” Voor meer informatie: Decorette, Nijverheidsweg 3, 1613 DZ Grootebroek. Telefoonnummer: 0228 – 511725.