‘De uitdaging’ aangegaan met Sportcafé de Sluis

René, Linda, Marco en Jeana heten u van harte welkom in sportcafe de Sluis. Foto: Fred Homan.

Wij zijn dit mooie project aangegaan onder de noemer ‘De Uitdaging’, wat later ook de naam van onze V.O.F. is geworden. Wij, Linda Hoogland, Marco Peerdeman, Jeana Wijsman en René Wijsman zullen ons hier even voorstellen.

Linda en René zullen het dagelijkse gezicht zijn van ons mooie sportcafé. Marco en Jeana zullen op de achtergrond actief zijn en invallen bij drukte.

Het gezicht
Linda heeft al heel wat ervaring achter de bar. Als klein meisje begon zij achter de bar bij haar vader Arie Hoogland en tante Mart in de kantines van voetbalvereniging Spirit en van tennisvereniging Santana. René is in zijn jonge jaren zo’n 17 jaar actief geweest binnen een jongerencentrum in Alphen aan den Rijn. Hij begon als glazenloper en eindigde als hoofd van de hele organisatie in de weekenden.

Minstens zo belangrijk
Marco is elektriciën en zal zijn beroep blijven voortzetten. Hij is de man die er voor zorgt, dat alle systemen blijven werken zoals ze horen. Dit is onmisbaar in deze tijd van electronica en multimedia. Jeana is en blijft actief binnen Leekerweide in Wognum. Zij zal zoveel mogelijk bijspringen binnen ons team.

Geliefde watertoren
We hebben een flinke verbouwing achter de rug. Bij binnenkomst valt direct het frisse interieur op. Onze gasten kunnen op gepaste afstand aanzitten, alles volgens de geldende regels van dit moment. Een prachtig verlicht plafond boven de bar straalt gezelligheid uit en wij zijn de trotse eigenaar van een muurbehang van 4 bij 2 meter van onze geliefde watertoren. Wij hopen dat onze gasten zich hiermee welkom en thuis gaan voelen in ons sportcafé.

Biljarten kan nu hier
Door het verdwijnen van verenigingsgebouw het Water en Vuurhuis, hebben wij twee mooie biljarts staan waar nu al wekelijks 6 dagdelen met veel plezier op wordt gespeeld. Dit was voor de biljardclubs wel even een verandering. Veel clubleden zijn tijdens de verbouwing even komen kijken of hun geliefde sport wel door kon blijven gaan.

Sporten en feesten
Wij staan open voor feestjes en partijen waarbij een sportthema zeker niet achterwege zal blijven. Denk aan darten en/of biljarten. Ook de zaal kan, indien vrij, gehuurd worden en zo kunt u met jong en oud hier een leuke middag/avond hebben. Voor de sporters die tijdens en na het sporten in ons café wat willen nuttigen hebben wij een groot assortiment aan drankjes. Ondere andere diverse AA soorten en Sportwaters zijn verkrijgbaar. Voor de lekkere trek hebben wij wat te smullen uit de keuken. Voor de gezonde eetlust zullen wij ook fruit op de bar hebben staan. De gebruikers van het pas verrezen prachtige sportcircuit op de ijsbaan zijn natuurlijk altijd welkom voor een kopje koffie en of thee of een andere versnapering.

Warm welkom
Onze droom is van start gegaan en we hebben nóg wel het een en ander in de pen zitten. Alles op zijn tijd! Nu gaan we eerst onze gasten een warm welkom bieden en hopen dat iedereen met plezier komt sporten en nazitten in ons Sportcafé de Sluis in Hoogkarspel. Voor verdere informatie Linda: 06-13467052 René: 06-54290451. Wij zijn ook te bereiken via sporthaldesluis@gmail.com.