De Streker maandelijks betrouwbaar en uniek

Maandelijks advertenties voorzien van redactionele stukken en schitterende foto’s, gemaakt door een vaste groep schrijvers en fotografen. Dat is wat de Streker u als lezer én als adverteerder biedt.

Als adverteerder of geïnterviewd persoon krijgt u tekst en foto altijd vooraf ter inzage. Indien gewenst kan uw tekst ook door geplaatst naar de andere edities. Dit kan tegen zeer aantrekkelijke tarieven die u terug vindt op onze website. Vindt u daar niet wat u zoekt? Neem contact met ons op, wij helpen door te denken in oplossingen.

Website en Facebook

De Streker is actief op Internet. Zowel via de eigen website www.streker.nl als via onze fb pagina houden we u op de hoogte van de nieuwtjes die er toe doen.

Check de feiten

Af en toe lees of hoor je dingen, waarvan je je afvraagt…klopt dit wel? Check dan de feiten!

Hoort u iets over ons? Vraag het bij ons na!

Er gaan namelijk berichten rond dat wij er mee gaan stoppen. Geen idee waarom of hoe dit is ontstaan. Maar deze info is pertinent ONjuist.

Wij zijn springlevend. Bruisend en vol nieuwe ideeën. Wij genieten van de zomerse zon en laden op tijdens onze vakantie om er daarna weer volop tegenaan te gaan. Doet u weer mee?