De Streker Digitaal lezen is ook leuk!

Tekst en foto: Olga de Boer

Als u de Streker onverhoopt een keer niet op de mat aantreft, lees hem dan eens digitaal.

Als u naar de website www.streker.nl gaat kiest u daar het blokje Streker digitaal lezen issuu. Dat heeft nog meer voordelen!

Meerdere edities

U kunt daar ook de andere editie lezen, bijvoorbeeld die van Drechterland ( als u in de Streek woont) of andersom. Via www.andijker.nl leest u het wekelijks nieuws van Andijk en omstreken.

Delen met anderen

U heeft via issuu ook de mogelijkheid om de hele krant of een bepaalde pagina te delen op uw eigen social media. Geen gedoe met een foto maken en die naar tante Bep in Eindhoven sturen per Whatsapp, gewoon een link doorgeven! Haarscherp en goed leesbaar geniet tante Bep gewoon mee met ons lokale nieuws. Ook handig om op de hoogte te blijven als je eens op vakantie bent.

Ophalen

Leest u hem liever op papier? Dan kunt u een exemplaar ophalen op kantoor, Industrie weg 1 in Andijk. Maar ook bij de gemeentehuizen, bibliotheken, buurthuizen en bijv Rigtershof en St.Nicolaas ligt altijd een stapel klaar.

Niks missen

Als u ons volgt op Facebook of via Streker_insta hoeft u nooit iets te missen. De nieuwe editie treft u vanaf komende woensdag weer op de mat. Boordevol lokaal nieuws, eigen interviews, mooie aanbiedingen