De Streker, best gelezen krant

Maandelijks valt hij gratis op de mat in Bovenkarspel, Grootebroek en Lutjebroek: de Streker. De editie Drechterland  ontvangt u als u woont in Hem, Venhuizen of  Wijdenes. Naast de advertenties van vele bedrijven uit de regio vindt u in deze krant altijd de leukste nieuwtjes en weetjes. “Als ik de kranten bezorg staan mensen me soms al op te wachten, omdat ze weten dat de Streker er deze week weer bij zit,” aldus één van onze bezorgers uit Grootebroek.

Naast de papieren versie is de Streker ook actief online. “Zowel op de facebookpagina als de website staan artikelen en weetjes die voor bewoners uit ons verspreidingsgebied interessant zijn. De papierenkrant is ook in zijn geheel digitaal te lezen, mocht u net buiten ons verspreidingsgebied wonen is dat dus geen belemmering.”

Adverteren

In de krant geven wij bedrijven de mogelijkheid om full colour te adverteren. Dit kan over een hele pagina, een halve of op een kwart. Ook is het mogelijk een advertorial op maat te krijgen. De tekst en de foto’s kunt u vooraf ter inzage krijgen, zodat u zeker weet dat uw bericht precies dat weergeeft wat u als bedrijf wilt uitdragen. “Als één van de vaste reporters voor de Streker kom ik bij veel verschillende bedrijven, verenigingen en hobbyisten over de vloer. Mensen die met passie vertellen over hun sport, hun werk of hun clubje, dat gaat werkelijk nooit vervelen,”” vertelt Olga de Boer.

Online actief

De Streker is ook actief online. Met onze facebookpagina en website bereiken wij een flinke groep lezers. Ook daar kunt u als bedrijf of vereniging uw voordeel mee doen. Indien u adverteert in onze krant kunt u voor een klein extra bedrag ook op de site en Facebook bovenaan staan. Vooral de jongere lezers kijken eerder online dan in de papieren versie. Voor veel veertigers en ouder geldt dat juist precies andersom. De twee mogelijkheden zijn elkaars perfecte aanvulling.”

Iets bijzonders

In onze krant plaatsen wij niet klakkeloos de standaard persberichten die ons worden toegestuurd. Wij kijken altijd goed of een bericht past bij onze lezers. Soms herschrijven we de aangeleverde teksten of gaan we langs bij de mensen voor meer achtergrond informatie. Ook de foto maken we het liefst zelf. “Dan staan mensen er op zoals wij ze graag portretteren.” Koos Dol is één van de fotografen die inmiddels al vele honderden foto’s heeft gemaakt voor de Streker, de editie Drechterland en de Andijker. “Mensen vastleggen zoals ze echt zijn is het moeilijkste, maar vooral ook het mooiste wat er is!”

Unieke krant

Adverteren in de papieren Streker en bij de Streker online levert u echt wat op. “Omdat u zelf invloed heeft op wat u wilt vertellen of wilt laten zien. Wij leveren maatwerk voor bedrijven –groot en klein- en voor particulieren. Voor meer informatie mag u ons altijd een email sturen op info@streker.nl of bellen naar kantoor op nummer 0228-593605. U kunt in de ochtenduren ook even langskomen op kantoor, bij voorkeur op afspraak. Want heeft u iets bijzonders te melden? Dan zetten wij dat graag op een unieke manier in deze krant!