De Paus (House) Party Quiz succesvol

Foto aangeleverd

Ferry Broers en Maud Lamers deden samen met nog drie personen mee aan de quiz, die op zaterdag 4 april 2020 werd georganiseerd vanuit café de Paus. Juist in deze corona tijd, was het ‘een mooie invulling’ van deze zaterdagavond.

De organisatie, door John Kok samen met ‘Barman Jappie’ en ‘DJ Cees’, was even daarvoor via facebook uitnodigend opgezet en als volgt verwoord: “Lieve allemaal, hoe gaat het er mee? Wij missen jullie wel hoor. Zijn jullie al een beetje klaar met het thuiszitten? Gelukkig hebben wij goed nieuws.”

Party quiz
Op Facebook ging de tekst verder: “In navolging van het leuke initiatief van de quiz van vorige week presenteren wij komende zaterdag 4 april 2020 onze eigen Paus (House) Party quiz. Vanuit het gezellige, maar lege voorcafé de Paus zullen wij zaterdagavond vanaf 20.30 uur (juist na de koffie natuurlijk) live de Paus (House) Party quiz presenteren en jij kunt met je mobiele telefoon meespelen en waarbij leuke prijzen zijn te winnen. Het is de wens van de organisatie dat er met velen wordt deelgenomen, weliswaar op afstand, maar dan toch een avond met zijn allen.
Bij de vragen dan leuke beelden van de afgelopen kermissen, muziekfragmenten, sportvragen, weetjes van de Streek enzovoorts.”

De zaterdagavond
Vanuit de huiskamer heeft de groep Ferry Broers op tijd de plaatsen ingenomen en via de laptop ingelogd. John Kok presenteerde de quiz. Precies om 20.30 uur was duidelijk, dat de quiz in ieder geval 200 deelnemers had en dat in totaal 80 vragen op een antwoord lagen te wachten. Het werd voor de deelnemers een avondvullend programma en ook de groep Ferry heeft aan de quiz, hoewel zij niet in de prijzen vielen, met heel veel plezier deelgenomen. Mocht er nog weer een dergelijke quiz worden georganiseerd, dan zullen zij zeker weer tot de deelnemers behoren. In deze voor iedereen bijzondere periode, toch een lovenswaardig initiatief van de gebroeders Kok.

Piet Reus