De enige echte: Dé kermiskrant!

Dé Kermiskrant Lutjebroek 2023 ligt dit weekend weer op de mat in heel de Streek. Mocht jouw huis zijn overgeslagen dan kun je een exemplaar ophalen bij o.a. gemeentehuis, buurthuis en bibliotheek. Ook bij Cees en Wilma van ’t Bakkershuys/De Hortensia ligt altijd een stapel extra. Maar volg ons vooral online via Facebook en op Streker_insta voor hele series foto’s die de krant net niet gehaald hebben!!!
De kermiskrant is een goede traditie die inmiddels al heel wat jaren terug gaat en waar door velen naar wordt uitgekeken. Een krant boordevol foto’s uit recent of langer terug verleden. Met verhalen over hoe kermis van oudsher gevierd werd en hoe we het dit jaar gaan te vieren.
Op de foto
De fotografen van de Streker lopen ook dit jaar weer rond op de kermis. Spreek ze aan en laat je –samen met vrienden, familie of totaal onbekenden- op de foto zetten. Dat kost je niks en de foto zou dan zomaar in de Streker van september al kunnen staan. Je krijgt geen kaartje dat je moet bewaren, je krijgt wel een mooie herinnering aan onvergetelijk mooie dagen.
Stuur ons jouw foto
Maak vooral ook zelf de mooiste selfies en zet elkaar op de kiek. Wij kunnen natuurlijk niet overal tegelijk zijn. Zelf een mooie foto gemaakt die wij mogen gebruiken, stuur hem (liefst voorzien van de namen) in een zo groot mogelijk formaat naar de redactie op info@streker.nl o.v.v Kermis Lutjebroek 2023. Doe dit zo snel mogelijk! Wie weet vind je jezelf in de na-kermiskrant van september al terug?
Veel plezier
Vele regionale bedrijven dragen de kermis een warm hart toe en ook de redactie van de Streker wenst iedereen een hele fijne en gezonde kermis en daarbij veel leesplezier! De Streker Kermiskrant vindt u op Facebook en Instagram en via de website www.streker.nl kunt u de volledige krant ook digitaal lezen en uiteraard delen met vrienden en bekenden over de hele wereld. Dat geldt niet alleen voor de kermiskrant, maar ook voor de overige uitgaven van de Nederlandse: De maandelijkse Streker editie Stede Broec en Drechterland en de wekelijkse Andijker