Dames 1 ZOUAVEN kampioen

Het is een koude zondagochtend als dames 1 tegen de dames van Spirit moet spelen. Voor het kampioenschap is een overwinning voldoende en dit zou zeker in de wedstrijd moeten kunnen.

De wedstrijd begon moeizaam waar in de eerste 10 minuten bijna geen kansen werden gecreëerd. Toen kwam de eerste kans voor de Zouaven. Een penalty na een overtreding op Selin Vriend en die werd door Marije Kors benut. Deze twee dames zorgden voor een waar doelpuntenfestijn. In 5 minuten tijd had Marije inclusief penalty al een hattrick te pakken. Vlak voor de rust legde Quincy Ruiter er ook één in het netje. Ruststand 7-0.’

Na de rust voelde de dames al dat de overwinning en daarmee het kampioenschap binnen waren, dus de tweede helft waren er nog weinig doelpogingen. Marije maakte toch haar vierde doelpunt en even later mocht ook Nikki Laansma een doelpunt op haar naam schrijven en door Marije werd het toch 10-0. Het kampioenschap kon worden gevierd met een 10-0 eindstand. Dit werd gevierd met champagne, tulpen en natuurlijk een rondje door het dorp op de kar (schuit).

Wij danken onze tenue sponsors, Enra en roomz by Jenny En de hout tulips voor de mooie tulpen en Ton Slagter voor het lenen van de trekker, Marcel Schuitenmaker voor het lenen van de schuit en chauffeur Willem-Jan Ligthart.