Daar is hij weer: Dé kermiskrant Lutjebroek

Foto: De Streker

Dé Kermiskrant ligt vandaag weer op de mat in heel de Streek. Een traditie die inmiddels al heel wat jaren terug gaat en waar door velen naar wordt uitgekeken. Een krant boordevol foto’s uit heden en verleden. Met verhalen over hoe kermis van oudsher gevierd werd en nog steeds wordt. Vele regionale bedrijven dragen de kermis een warm hart toe en ook de redactie van de Streker wenst iedereen een hele fijne kermis en daarbij veel leesplezier!
Tijdens de kermis zijn de fotografen van de kermiskrant ook weer op pad. Duidelijk herkenbaar aan hun oranje hesjes. Laat je gratis vastleggen met vrienden en familie! Wie weet vind je jezelf in de na-kermiskrant van 18 september al terug? Zelf een mooie foto gemaakt die wij mogen gebruiken, stuur hem (liefst voorzien van de namen) naar de redactie op info@streker.nl o.v.v Kermis Lutjebroek 2019.
U vindt ons ook op o.a. facebook en via de website www.streker.nl kunt u de kranten ook digitaal lezen en delen met vrienden en bekenden over de hele wereld. Dat geldt niet alleen voor de kermiskrant, maar ook voor de overige uitgaven van de Nederlandse: De Streker editie Stede Broec en Drechterland en de Andijker.