Chivan heeft een E-Bike nodig om naar de middelbare school te kunnen

Foto: Kathalijne Robert

Update:

Geweldig : De teller staat op € 1085.- 53 donaties .

Ik ben Chivan, zo op het oog een gezonde jongen van 11 jaar maar helaas ben ik geboren met een zeldzame afwijking galgangatresie een ziekte waardoor mijn lever niet goed functioneerde, gelukkig kon mijn papa toen ik 11 maanden was een stukje lever aan mij geven.
Nu 11 jaar later zit ik in groep 8 en ga ik volgend schooljaar naar het voortgezet onderwijs waar ik enorm tegen op zie omdat ik het niet red om elke dag naar school te fietsen dit kost mij heel veel energie en dat zou ten koste gaan van school.
Er is een oplossing een e-Bike,maar omdat ik te klein ben voor mijn leeftijd moet er een fiets op maat worden gemaakt met trapondersteuning en dat is niet goedkoop. De gemeente gaat ons helaas niet helpen en mijn papa en mama redden het niet om voor september het benodigde bedrag bij elkaar te sparen.
dus ik hoop dat door deze actie ik benodigde centjes bij elkaar krijg zodat ik in september zelfstandig naar school kan fietsen. willen jullie mij helpen? elke euro is er 1…

Deze donatie kunt u doen bij doneeractie.nl onder de naam Chivan.