Camping de Gouwe Stek wint Oranje Zoover Award

 

Camping de Gouwe Stek wint Oranje Zoover Award!

Camping de Gouwe Stek behoort tot een van de winnaars van het land. Vandaag op 10 januari 2018 zijn op de vakantiebeurs in Utrecht de Zoover Awards voor accommodaties uitgereikt. Camping de Gouwe Stek wint een Oranje Zoover Award. Gedurende het hele jaar 2017 zijn er 34 reviews geschreven door vakantiegangers die hun ervaringen graag delen om anderen te helpen bij het vinden van de perfecte vakantie.
Een 8,5 voor Camping de Gouwe Stek.

De consument beoordeelde camping de Gouwe Stek met een waarderingscijfer 8,5! “We zijn ontzettend blij met deze hoge waardering van onze gasten. Wij houden van gezelligheid en we zijn een kleine camping, waardoor we veel tijd en aandacht hebben voor onze gasten. Tevens werken we elke dag ontzettend hard om de beste service en kwaliteit te bieden en dan is het natuurlijk fantastisch dat dit wordt beloond met een Oranje Zoover Award” ,aldus het team van camping De Gouwe Stek.”

Oranje en Gouden Awards De best gewaardeerde accommodaties zijn beloond met een Gouden Award. Alle accommodaties die een 8 of hoger scoren, krijgen een Oranje Zoover Award.

Camping de Gouwe Stek is een gezellige kleine familiecamping. Er is veel speelgelegenheid voor kinderen. In het voor- en naseizoen is de camping een rustige 50+ camping.
De camping is zo’n 15 jaar geleden gestart als kleine boerencamping. Ondertussen mogen we trots zijn met onze 50 campingplekken, 2 toiletgebouwen, 4 pipowagens, 1 safaritent en een groepsverblijf.

De camping heeft een ideale ligging: tegenover de camping bevindt zich het Streekbos waar u kunt zwemmen in een meertje met zandstrand. Tevens kunt u hier heerlijk fietsen en wandelen. Wilt u liever iets anders doen? Ook dat kan in het Streekbos: denk aan klimmen in het klimpark, midgetgolfen, klootschieten, sterrenkijken bij Sterrenwacht Orion, naar het IVN voor natuureducatie, handboogschieten, vlotten bouwen, kanovaren, voetschilderen, een fiets of step huren, verschillende vaartochten en teambuildingsactiviteiten. Dit alles op nog geen 500 meter vanaf de camping!

Hiernaast bevindt de camping zich vlakbij het pittoreske VOC stadje Enkhuizen met interessante geschiedenis.
De Zoover Awards zijn jaarlijks terugkerende publieksprijzen en geven erkenning aan de best gewaardeerde accommodaties in Nederland en Europa. Door gasten simpelweg een review te laten schrijven over de ervaring tijdens het verblijf kan de accommodatiehouder kans maken op een Award. Alle reviews over het volledige jaar 2017 worden meegenomen. In januari 2018 worden de Awards op een feestelijke manier uitgereikt.

Neem contact op met Camping de Gouwe Stek:
tel: 0228-516958
of mail naar info@degouwestek.nl
www.degouwestek.nl of preview op onze nieuwe website www.test.degouwestek.nl

https://www.zoover.nl/nederland/noord-holland/bovenkarspel/de-gouwe-stek/camping