Brandstichting bij Bogra

BRON:WEEFF

ENKHUIZEN – Bogra in Enkhuizen blijkt het slachtoffer te zijn geworden van een haat- en lastercampagne met in de nacht van maandag op dinsdag bereikte deze haatcampagne een absoluut dieptepunt door de brandstichting bij het bedrijf. Maar liefst 3 brandhaarden zijn er ontdekt toen de brand geblust was. Op deze plekken werden in benzine gedrenkte doeken gevonden door de recherche. De sprinklerinstallatie van Bogra heeft erger voorkomen en is de schade beperkt tot waterschade in de afwerkingsafdeling van het bedrijf.

Bart Ardies, algemeen directeur van Bogra vertelt: “Sinds de overname spannen de 40 Bogra medewerkers gesteund door vele collega‚Äôs uit de ganse Funico groep zich dagelijks in om Bogra Uitvaartkisten een nieuw lange termijn toekomst te geven, vaak tegen de negatieve stroom van commentaren in. We zijn er best trots op dat we in de markt elke dag meer het vertrouwen van klanten en leveranciers mogen ervaren. U mag ervan overtuigd zijn dat we met eenzelfde inzet en vastberadenheid ook deze tegenslag zullen overwinnen. We zullen de slagkracht van de ganse Funico groep inzetten om onze leveringen op erg korte termijn weer volledig op het normale peil te brengen en de hinder te minimaliseren.”

De politie roept mensen op die iets hebben gezien of gehoord te bellen met 0900-8844 of als u liever anoniem wilt blijven met 0800-7000