Bot Meubelen 100 jaar

Het team staat voor u klaar. Zittend aan tafel Stefanie, Elma en Ruud. Staand Zeger. Foto aangeleverd.

We zijn weer open en willen ons 100-jarig bestaan met onze klanten vieren.

BOT heeft niet stilgezeten.

Tijdens de lockdown hebben we de gehele showroom voor onze klanten vernieuwd met de nieuwste trends op meubel gebied. De meubels zijn nu op een eigentijdse manier gepositioneerd en gestyled. We hebben ook voor een aantal nieuwe merken gekozen. Niet alleen de banken, fauteuils, eetkamersets en kasten zijn uitgebreid, maar ook de collectie verlichting, karpetten en accessoires.

Onze website was ook aan vernieuwing toe en hebben we in deze periode flink aangepakt. Door een professionele fotograaf zijn alle showroommodellen met details op de foto gezet zodat u als klant de juiste uitvoeringen van onze showroom items kunnen bekijken. De productfoto’s zijn ondertussen op de website te zien en in onze showroom te ervaren als u ons een bezoek brengt. Tevens hebben wij de nieuwste Claudi kussen collectie binnen. Mooie kussens die als set of los te verkrijgen zijn, in kleuren en patronen volgens laatste woontrends en in diverse maten. Voor het onderhoud van al uw mooie meubels hebben wij een grote collectie stof-, leder- en hout onderhoudsmiddelen verkrijgbaar. Fris uw oude meubels op of bescherm uw nieuwe items tegen vlekken en invloeden van buitenaf zodat u er nog lang van kunt genieten.

Oplossingen voor het thuiswerken

Zowel nu als in de toekomst zal het thuiswerken een blijvende normaliteit worden. Om de grote vraag naar thuiswerkplekken te kunnen beantwoorden hebben wij onze collectie uitgebreid met de Bree’s New World Twinny bureau en de Stressless Mint bureaustoel. De ergonomische ontworpen Varier Variable Balans is een ideale zitoplossing voor uw werkplek. De Variable Balans kniestoel moedigt een natuurlijke en actieve zithouding aan terwijl de slide voor beweging zorgt. Nu tijdelijk in de actie van € 329,- voor € 284,-.

JUBILEUM ACTIE: ontmoet “De Streek”

Wij zijn trots om u onze nieuwste bank De Streek te kunnen presenteren. De bank is speciaal voor dit jubileumjaar ingekocht. De Streek verwijst naar de oorsprong van Bot Meubelen aan de Streekweg in Hoogkarspel waar opa Jan Bot is begonnen. Dit model van de Belgische leverancier ROM is volledig custom te verkrijgen vanwege het 10 cm concept. U kunt niet alleen een rechte bank of hoekbank met 10 cm vergroten, maar het model is ook in drie verschillende hoogtes beschikbaar. Door de zithoogte en het zitcomfort samen te stellen kiest u zelf voor het ultieme De Streek gevoel. Door de grote collectie stof- en ledersoorten is er voor ieder wat wils.

Profiteer van de jubileum actie -/- 10% korting op iedere uitvoering van De Streek.

Wie jarig is trakteert en daarom bieden wij u een extra presentje aan. Bij aankoop van De Streek bank mag u per zitplaats een sierkussen naar keuze uitzoeken.

In de vernieuwde toonkamer kunt u de sfeer ervaren die wij komende jaren verder zullen uitbreiden. Zien we u in onze winkel op het Hof van Hoorn? Gratis parkeren voor de deur.