Boekenmarkt Pancratius begrip in de regio

De 32ste in Oosterblokker wordt gehouden op zaterdag 11 en zondag 12 februari 2023 in Cultureel Centrum Pancratius. Deze boekenmarkt is een begrip onder de boekenliefhebbers uit de hele regio.
“Streekromans, literaire werken, thrillers, kunstboeken, kinderboeken, kook- en reisboeken, biografieën etc. Ze liggen allemaal keurig op u te wachten. Voor een habbekrats.”
Veel nieuwe boeken
Er zijn de afgelopen periode weer heel veel boeken bij ons binnengebracht. Vrijwilligers zijn al druk in de weer om deze boeken in rubrieken te sorteren. Overigens kunt u niet alleen boeken aanschaffen. Er is ook een ruim assortiment CD’s, LP’s, puzzels en zelfs speelgoed bij ons vinden.
Gewoon gezellig
Op beide dagen is de markt van 10.00 tot 16.00 uur geopend. ​Entree 1 euro, kinderen < 12 jaar (onder begeleiding van een volwassene) gratis. Er kan ook met de PIN betaald worden. Naast boeken en speelgoed, LP’s en CD’s wordt er ook voor de inwendige mens gezorgd. De kerk is rolstoelvriendelijk en de bovenzaal is met de trap of (nieuwe) stoellift bereikbaar. De opbrengst is als altijd bestemd voor verdere verbetering van het Pancratius gebouw en inrichting.
Cultureel Centrum Pancratius vindt u op Oosterblokker 98 , 1696 BK Oosterblokker. Kijk op www.ccp.nu of mail aan info@ccp.nu bij vragen