Blij dat we hier op onze stek terug zijn!

“Het voelt als thuiskomen hier op de oude stek, we zijn echt blij om terug te zijn,” klinkt het uit de monden van Linda en Nico Kooij. Reparatiebedrijf Kooy heeft na de noodlottige brand twee jaar lang op een tijdelijk adres bij Botman aan de Zesstedenweg gezeten, maar is nu weer terug waar ze horen.
Aan de Industrieweg 42 in Grootebroek was het bedrijf al sinds 1997 gevestigd. Tijdelijk zaten zij noodgedwongen elders, maar nu de nieuwbouw klaar is stellen zij het graag open voor geïnteresseerden.
Steun en trouw
“We zijn grote dank verschuldigd aan velen. We hebben een trouw en loyaal team, met wie we gezamenlijk de schouders er onder hebben gezet. Ook hebben we veel steun ervaren van trouwe klanten en collega’s. Zonder hun hulp en positieve woorden hadden we er heel anders in gestaan. Maar wat geweest is ligt achter ons en onze blik richt zich op de toekomst en die ziet er goed uit,” zo klinkt het positief.
Reparatiebedrijf Kooy
Het nieuwe pand biedt ruimte aan de afdeling mechanisatie en aan de afdeling constructie. Verder vindt u in het pand ook de afdelingen onderhoud, de wasplaats, draaierij en een magazijn. “Naast de werkzaamheden in ons eigen pand verricht Reparatiebedrijf Kooy werkzaamheden op locatie. Soms is dat onderhoud, maar meestal gaat het om reparatiewerkzaamheden aan land- en tuinbouwmachines bij onze klanten. Hiervoor maken we gebruik van onze servicewagens die volledig zijn uitgerust om op locatie te kunnen werken. We gebruiken onze kennis en ervaring voor maatwerk.”
Deutz Road Show
Reparatiebedrijf Kooy is dealer van onder andere Deutz tractoren. “Op onze oude vertrouwde stek aan de Industrieweg zal op zaterdag 1 oktober tussen 14.00 – 18.00 uur én zondag 2 oktober tussen 13.00 – 17.00 uur de Deutz-Fahr roadshow plaats vinden. Onder het mom van “drive it to believe it” willen wij u graag tekst en uitleg geven over de producten. Tevens stellen we u in de gelegenheid dit in de praktijk te toetsen.”
Kennis en ervaring
Reparatiebedrijf Kooy bestaat inmiddels 31 jaar. Dat is een hele lange periode, waarin de nodige veranderingen hebben plaatsgevonden. “Wat hetzelfde gebleven is, is de liefde voor ons vak, de uitdaging die het met zich meebrengt en het deskundige team dat met elkaar die zaken aanpakt en tot een goed einde brengt. We zijn trots op ons bedrijf.”
Hiep hiep hoera!
“Het open huis en de Deutz-Fahr roadshow vallen toevallig ook in het weekend dat ook onze zoon Dave verjaart. Hij is ook medewerker in het bedrijf. Mocht u hem tegenkomen, feliciteer hem dan maar! Dat vindt hij vast leuk!” grapt Linda. Deze dag is er ook aan de inwendige mens
gedacht, een hapje en drankje staan voor u klaar! Iedereen is van harte welkom. Tot dan!
Bezoek ons
Reparatiebedrijf Kooy BV vindt u aan de Industrieweg 42, 1613 KV in Grootebroek. Bereikbaar op telefoonnummer 0228-518657 of stuur uw e-mail aan info@reparatiebdrijfkooy.nl.