Bijzondere samenwerking artiesten vraagt om vervolg

V.l.n.r. Bo (piano), Geeske (zang) en Roy (kunstenaar) hebben elkaar gevonden in de samenwerking van ‘This Dream’. Tekst en foto: OdB

Een pianoconcert in Het Postkantoor in Bovenkarspel midden in coronatijd? Ja, dat kan! Pianist Bo de Myttenaere zocht samenwerking met twee andere creatieve artiesten en zorgde dat er een mooi en bijzonder programma neer werd gezet, volledig corona-proof.

Dit concert had plaats op vrijdag 29 augustus 2020. Hij gaf het concert de naam ‘This Dream’ mee. “Het is het begin van een bijzondere samenwerking die ongetwijfeld een vervolg gaat krijgen. Een concert waarbij muziek en kunst elkaar vinden en mensen in het publiek weet te raken, dat is een droom die uitkomt.”

Eerste project samen

Zangeres Geeske Bruijn en kunstenaar Roy Valentijn wisten samen met Bo een krachtig en verrassend programma neer te zetten. “De combinatie Kunst & Muziek willen wij op een speciale wijze naar voren brengen. Afgelopen maanden zijn we druk bezig met diverse projectjes. Nu hebben wij het concert in Het Postkantoor. Gezien de reacties krijgt dit vast en zeker een staartje,” verklapt Bo.

Lees verder in de papieren Streker of via www.streker.nl issuu de digitale versie. Want aanmelden voor het nieuwe project is nu al mogelijk!

Neem een kijkje op de website www.royvalentijn.nl voor meer info over Roy
en voor Bo kijkt u op op https://www.bodemyttenaere.nl

Op Social media kunt u ons ook vinden:
Facebookaccounts:
Geeske: https://www.facebook.com/geeske.bruijn
Bo: https://www.facebook.com/bddemyttenaere
Roy prive: https://www.facebook.com/roy.valentijn
Roy zakelijk: https://www.facebook.com/RoyValentijnart

Instagram
Geeske: https://www.instagram.com/geeskebruijn/
Bo: https://www.instagram.com/bdemyttenaere_/
Roy: https://www.instagram.com/royvalentijnart/