Bij Gruba is uw auto in goede handen

Het ervaren team staat klaar om uw auto weer veilig en rijklaar te maken. V.l.n.r. Mike Hoffer, Ron Komen, Michael van den Akker, Pierre de Boer en Hans Hoffer. Tekst en foto: OdB

Gruba is een universele garage waar auto’s van elk merk welkom zijn voor onderhoud en reparatie. Hier kunt u net zo makkelijk terecht voor een kleinigheidje zoals een lampje vervangen als voor een grote beurt inclusief APK. “Voor kleine dingen proberen we altijd meteen tijd te maken. Bij grote reparaties of een onderhoudsbeurt plannen we graag een plekje in de agenda.”
Sinds enkele weken is Mike Hoffer (24) de eigenaar van Gruba Grootebroek. Hij heeft het stokje overgenomen van vader Hans. “Op de werkvloer verandert er weinig. Vertrouwde gezichten, dezelfde service, alleen een andere Hoffer aan het roer.”
Service voor u
Een auto heeft onderhoud nodig om ‘gezond’ te blijven. Toch kun je wel eens pech hebben. “We rekenen er allemaal op dat de auto die we voor de deur hebben staan ons veilig van A naar B brengt. Wij begrijpen dat de oplossing van het probleem het liefst zo snel mogelijk geregeld moet worden. Een uurtje eerder starten of even langer doorgaan om de klus te klaren vinden wij dan geen probleem.”
Vakmanschap
De monteurs die hier met elkaar werken, zijn allemaal vaklui met kennis van zaken. “Dat maakt dat we niet alleen weten wat we doen, maar dat we u ook op tijd kunnen wijzen op problemen die er aan zitten te komen zoals indrogende banden of versleten remmen. We repareren nooit zomaar, we hebben altijd overleg met de klant.”
Banden
Checkt u regelmatig de banden op scheurtjes, zijn ze op spanning? Zorgt u ervoor dat vloeistoffen op tijd worden vervangen en denkt u ook aan de filters? Wij kunnen het allemaal voor u regelen, geef ons maar een belletje. Dan zien we uw auto graag binnenkort voor een ‘date’.
Ons adres
Gruba vindt u aan de Industrieweg 44, Grootebroek. Telefonisch bereikbaar op 0228-51 18 88 of stuur u e-mail aan info@gruba-grootebroek.nl