Benefietbier voor de Ceres molen binnen 1 dag uitverkocht

Foto’s en tekst Brouwerij Cattus

Witte Wiek, het benefietbier voor de Ceres molen ligt nog maar één dag in de schappen en is nu al bijna overal uitverkocht.
De monumentale Ceres molen is op oudejaarsavond volledig afgebrand. Dat greep veel Bovenkarspelers aan het hart. Peter Koning en Misaël van Leeuwen van Brouwerij Cattus besloten een speciaalbier te brouwen om geld in te zamelen. De volledige opbrengst van het bier gaat naar de wederopbouw van de molen.
Het initiatief werd zeer goed ontvangen want de flessen die maandagmiddag zijn afgeleverd bij de verschillende verkooplocaties in Bovenkarspel zijn nu al bijna allemaal verkocht. “Het is super gaaf om te zien dat zoveel mensen met ons de Ceres Molen willen steunen!” aldus Peter Koning van brouwerij Cattus.
De brouwerij is inmiddels druk bezig met het brouwen van een tweede badge. Deze zal medio februari klaar zijn. Als de eerste badge volledig uitverkocht is dan is het mogelijk om alvast een fles van de tweede badge te bestellen. Dit kan via Sportcentrum Stedebroec, Dierenkliniek de Streek, Spar Schrama, Zorgbakkerij De Molenwiek of via de webshop van de brouwerij.
Meer weten over het benefietbier en de beschikbaarheid? Blijf op de hoogte via de facebook pagina van brouwerij Cattus.