Ben je nou helemaal tiktok?

De eerste vier weken van het schooljaar 2020/2021 zijn weer achter de rug. Na een aparte periode waar heel de wereld mee te maken heeft, is iedereen ontzettend blij weer naar school te mogen. Nieuwe klassen, nieuwe juffen en meesters maar ook nieuwe vriendjes.
Toch is er ook veel hetzelfde gebleven, zoals tijdens de gymlessen. Afgelopen jaren heeft meester Raymond stages in het bewegingsonderwijs meegedraaid. Na iedere zomervakantie komt de opmerking: “Meester, mijn schoenen zijn te klein geworden!” of “Meester, ik wist niet dat we vandaag gymles hadden, dus ik ben mijn gymspullen vergeten.” Het beste is er om lachen en alle kinderen lekker mee te laten gymmen. Of dat nou op blote voeten is of in spijkerbroek! Uiteindelijk is het doel om zoveel mogelijk kinderen in beweging te krijgen.
Een meester?!
Komend schooljaar staat meester Raymond voor de klas in o.a. Westwoud, Zwaagdijk en Onderdijk. Het wordt zijn eerste jaar als gymmeester. Over het algemeen zie je toch veel juffen in het basisonderwijs. De kinderen reageren dan ook super enthousiast op gymles van een meester en dan ook nog een jonge meester van pas 21 jaar.
Tiktok maar mee
Meester Raymond zorgt voor een speciale band met zijn leerlingen, zo heeft hij een meester Raymond account op tiktok om samen met de kinderen tiktok dansjes te doen en grappige ludieke acties op te nemen die voor komen in de gymles, zoals de eerder genoemde start van het schooljaar. Schroom niet om een kijkje te nemen op zijn account: @meesterraymond.
Samen een topjaar
De eerste weken van zijn lessen bewegingsonderwijs staan in het teken van kennis maken en elkaar leren kennen. “Door verschillende spellen en opdrachten leer je de leerlingen goed kennen en leren zij ook mij kennen. Doordat wij van elkaar weten wat we aan elkaar hebben zal het een topjaar worden met z’n allen,” zegt meester Raymond. Hij heeft er super veel zin in en raad de ouders aan om nog even samen de gymschoenen van de kinderen te checken of ze nog passen.