Bakker Klimaat organiseert Duurzaam Event

Laat u tijdens het Event bij Bakker Klimaat voorlichten over de meest geschikte, duurzame oplossingen voor uw huis of bedrijf. Foto en tekst: Olga de Boer

Bakker Klimaat richt zich op het optimaliseren van uw binnenklimaat, zowel voor bedrijven als voor particulieren. “Wij zijn goed op de hoogte hoe u uw bedrijf of woning duurzamer kunt verwarmen. Daarvoor werken wij samen met een aantal bedrijven die zich tijdens het door ons georganiseerde Energie Event op 2 maart van 10-16 uur aan u presenteren. Komt u ook langs om u te informeren en kennis met ons te maken?”

Hét event over duurzame energie vindt plaats op zaterdag 2 maart 2019 aan de Zaadmarkt 11 in Zwaagdijk. Bedrijven en leveranciers zijn aanwezig om u te informeren, uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van de juiste keuzes. “Want geen enkel pand of huishouden is hetzelfde, dus de oplossing is altijd maatwerk. Dat is juist ons sterke punt,” aldus Dave Bakker van Bakker Klimaat.

Samenwerking onderling

Bakker Klimaat werkt zelfstandig, maar daarnaast wordt ook samengewerkt met vele partners.Samenwerken met goed opgeleide mensen, partners en fabrikanten vinden wij een verreiking. Voor dit Energie Event hebben wij diverse bedrijven en leveranciers samen gebracht om u een optimaal beeld en een ruime keus te bieden. Zowel voor info over warmtepompen als zonnepanelen, alles over ventilatie en regeltechniek. Ze zullen er allemaal zijn: Daikin, Vaillant, Nathan, Alpha Innotec, Honeywell, Duurzaam bouw loket, Otib, De Solar Fabriek en Zehnder Stork Air groep. Uiteraard zijn wij er zelf ook!”

Event met demotruck Otib

Op zaterdag 2 maart bent u van harte welkom. Onder het genot van een kopje koffie kunt u zich laten voorlichten. Voor meegekomen kinderen is de demotruck van Otib aanwezig. “Goed opgeleid personeel is voor ons van groot belang door de snel veranderende wereld, producten en diensten. We zijn trots op ons team,” vertelt Dave Bakker. “Het opleiden van nieuwe, jonge mensen om ons team in de toekomst te verstreken heeft onze aandacht en wat dat betreft is de demotruck van Otib een hele mooie kennismaking met de wereld van de techniek, geschikt voor jonge tieners.”

De duurzaamste oplossing

Wij willen samen met de klant zoeken naar de beste oplossing voor elke situatie. Dat begint bij het bij het inventariseren van de wensen van de klant wat leidt tot het juiste advies, de juiste installatie en het aanbieden van het onderhoud dat daarbij past. Wij zijn altijd op zoek naar de meest efficiënte manier van verwarmen, koelen of ventileren. De kwaliteit van uw comfort staat daarbij voorop. We verliezen echter de kosten en de milieuaspecten nooit uit het oog. Deskundig onderhoud en beheer verlaagt het energieverbruik én verlengt de levensduur van uw installaties. Zo geniet u volop van een prettig binnenklimaat en bespaart u tegelijkertijd op de kosten.”

Kom langs en stel uw vragen

Bent u op zoek naar een deskundige installateur die staat voor aandacht en maatwerk? Bel vrijblijvend voor meer informatie. U wordt er wijzer van en dat helpt u bij het maken van de juiste keuzes. U kunt ons bereiken: Bakker Klimaat, Zaadmarkt 11, 1681 PD Zwaagdijk-Oost, Telefoon: 0228 – 712088 of email: info@bakkerklimaat.nl of kijk op de website www.bakkerklimaat.nl