Bakker dé Houthandel is meer dan een houthandel alleen

Deze periode van het jaar doet ons extra verlangen naar sfeer en warmte in huis. Door kleine aanpassingen kan je (t)huis al een ware metamorfose ondergaan. Bij Bakker dé Houthandel zijn de nieuwste trends èn de leukste items voor jouw interieur te vinden.

Bakker dé Houthandel heeft buiten een enorm assortiment aan hout, bouw- en tuinmaterialen ook een prachtige showroom met houten vloeren, Reno Stairs® traprenovatie, schuifdeurenkasten en binnen- en buitendeuren. Maar ook de nieuwste collectie woonaccessoires, kasten, tafels en stoelen. Bakker dé Houthandel is namelijk meer dan een houthandel alleen.

Sfeerkamers
In circa twintig kamertjes laten we u prachtige houten vloeren en traprenovaties zien. Doordat deze sfeerkamers zijn aangekleed met de nieuwste collectie woonaccessoires, meubels en tafels die u geheel naar wenst kunt samenstellen, doet u hier boordevol ideeën op.

Wat voor deur wenst u?
In de deurenshowroom vindt u alle mogelijk binnendeuren, ook die prachtige zwarte deuren die echt van nu zijn. Ook schuifdeurkasten op maat vind je bij Bakker dé Houthandel. Elke kast kan naar wens worden samengesteld, elk met een eigen karakter en voor een optimale benutting van je ruimte.

Ideeën opdoen
Omdat we de laatste trends volgen, zijn we in staat om elk seizoen een nieuwe en actuele onderscheidende collectie aan te bieden. Bij Bakker dé Houthandel kun je terecht voor een puur en eerlijk advies, maar zeker ook om boordevol ideeën op te doen! Bezoek onze showroom aan de Oosterwijzend 1, 1616 LE te Hoogkarspel of kijk in onze webshop
bakkerdehouthandel.nl.