Bakker dé Houthandel heeft nu ook Click en Collect

Alles ligt klaar op het afhaalpunt, voor particulieren die hun spullen online bestellen via Click en Collect.Foto: Juliette Montero.

Heel Nederland is aan het verbouwen, zo lijkt het wel. Bij Bakker dé Houthandel wordt elke dag hard gewerkt om iedereen van zijn benodigde materialen te voorzien. Het terrein is nog steeds gesloten voor particulieren, maar daar hebben ze nu wat op gevonden.
Natuurlijk kon u materialen al (online) bestellen en thuis laten bezorgen. Maar voor sommige mensen was dit niet genoeg. De eventuele levertijd, de bezorgkosten, het moment van bezorgen maakte het voor particulieren soms toch lastig. “Regelmatig krijgen wij vragen binnen van mensen met een kleine of een spoed bestelling, click en collect helpt ze daarbij.”
Click en Collect
Wie zijn goederen online besteld en afrekent, krijgt nu de mogelijkheid het materiaal zelf af te halen. Dat kan volledig coronaproof, omdat de materialen al klaar gelegd worden voor de particulier. Er wordt een moment afgesproken waarop het kan worden afgehaald. “Eén en ander moest even in de juiste vorm gegoten, maar we helpen onze klanten graag en dit is gewoon weer een extra mogelijkheid om alle klussers lekker bezig te laten blijven.” Check www.bakkerdehouthandel voor de werkwijze.
Binnen of buitenklus
De corona crisis heeft veel mensen tijd gegeven om aan de lijst ‘achterstallige klusjes’ te beginnen. Meer tijd thuis maakt ook dat je anders naar je woonplek gaat kijken. “Dan is er altijd wel iets te doen, aan het (tuin)huis, de veranda of de tuin. Dat hebben we de afgelopen tijd wel gemerkt bij Bakker dé Houthandel. Naast de juiste materialen kunt u ook voor het juiste gereedschap bij ons terecht. Voor advies zijn we telefonisch nog steeds gewoon beschikbaar.”
Thuis bezorgen
De mogelijkheid om uw materialen thuis bezorgd te krijgen blijft gewoon bestaan. “Daar wordt ook veel gebruik van gemaakt. Soms gaat het om hele grote dingen zoals schuttingdelen of lange planken die niet in de auto passen. Of om grote hoeveelheden! Geen probleem, als u maar op tijd laat weten wat u nodig hebt. Er is veel vraag en het kan zijn dat goederen niet op voorraad zijn. Klussen is dus ook plannen!”
Planning
“Klussen is hard werken, het geeft troep en er zit eigenlijk altijd wel iets tegen. Hou daar rekening mee in uw planning. Bestel onze goede professionele materialen op tijd, zorg voor veiligheid en het juiste gereedschap. Onze ervaring is dat met een goede en reële (tijds)planning elke klus kan lukken.”
Voorjaar in aantocht
Coronacrisis of niet, herfst-en wintertijd zijn mensen veel vaker binnen. Het moment om een mooie nieuwe tafel neer te zetten of de accessoires eens kritisch onder de loep te nemen. Nu het voorjaar voorzichtig in aantocht is, komen de buitenklussen er weer aan. “Heeft u ook al zin om een tuinbankje te bouwen, die veranda neer te zetten of de schutting te voorzien van een nieuwe laag beits of zelfs helemaal te vervangen? Wij zien aan het soort bestellingen, dat we nu al mogen ontvangen, dat Nederland nog lang niet klaar is met klussen!”