Autobedrijf De Dreu vanaf december Vakgarage

Precies op de dag dat Autobedrijf De Dreu 5 jaar bestaat, prijkt ook het nieuwe Vakgarage-logo op het pand. Hiermee is ook in de werkplaats de stap gezet van Kia-partner naar universeel autobedrijf, met als enige doel bestaande en nieuwe klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Vakgarage is de oudste en meest ervaren universele garageformule van Nederland. Universeel betekent dat alle auto’s welkom zijn! Behalve regulier onderhoud en reparaties leveren wij betrouwbare APK-keuringen, banden voor elk seizoen, aircoservice, accuservice en regelen wij de afwikkeling van autoschade.

Altijd vertrouwd dichtbij
Vakgarage is een groep van ruim 340 samenwerkende garagebedrijven in
Nederland, verenigd in een stichting. Door de scherpe gezamenlijke inkoop
van A-kwaliteit onderdelen profiteert u als klant van het voordeel dat dit
oplevert. Vakgarages delen hun kennis met elkaar, zodat wij u de allerbeste service
kunnen bieden!

Uw mobiliteit is onze zorg
Daarom willen we u graag informeren over de zeer scherp geprijsde
Vakgarage pechhulp. In combinatie met regulier onderhoud kunt u namelijk een jaar lang profiteren van Vakgarage pechhulp voor maar €25,- inclusief Europa-dekking en hulp in uw woonplaats. Ttijdens onze actieperiode tot 28-02-2023 is de pechhulp zelfs helemaal gratis bij een onderhoudsbeurt! Nieuwsgierig geworden? Meer informatie over onze pechhulpservice en onze uitgebreide dienstverlening vindt u op onze website: www.vakgaragededreu.nl Om dit te vieren hebben wij een paar mooie welkomstacties waar u, op afspraak, gebruik van kunt maken.

CarSelexy-dealer voor WF
Naast Vakgarage zijn wij sinds kort ook dealer van CarSelexy voor West-Friesland en kunnen wij unieke occasions aanbieden van diverse merken en modellen, stuk voor stuk zo goed als nieuw en weinig kilometers gereden. Altijd afgeleverd met 12 maanden CarSelexy Excellent Garantie, welke ook nog valt uit te breiden tot 36 maanden.

Kijk in showroom
Dit is precies het concept van CarSelexy: jong gebruikte auto’s met een lage kilometerstand tegen een zeer aantrekkelijke prijs. De zekerheid van een goede, (bijna) nieuwe auto zonder de hoge kosten! Kom eens kijken in onze showroom of op onze website: www.autobedrijfdedreu