Al 67 jaar gezelligheid bij ‘Soos Met Mekaar’

Klaverjassen is het populairste kaartspel in Nederland.

Elke dinsdagmiddag komen er tussen de 50 en 60 mensen bij elkaar in het gezellig ingerichte PKN-kerkje op het Raadhuisplein in Hoogkarspel. “Elke week starten we om 14.00 uur met een kop thee met een koek. Daarna schenken we nog 2 x koffie of thee met een koek of snoepje. Dit zit in de contributie.”
Er wordt geklaverjast en er is een klein clubje handwerkdames aan het breien, haken en/of borduren. Een aantal keer per jaar is er prijsklaverjassen met leuke prijsjes. Het gaat allemaal niet om de winst, maar gewoon om gezellig samen te zijn. Om 17.00 uur gaat iedereen weer blij naar huis. Uitgezwaaid door het bestuur van 5 mensen.
Nieuwe mensen welkom
Met Sinterklaas en Kerstmis organiseren we altijd wat leuks. De Soos heeft 64 leden, maar we verwelkomen graag nieuwe mensen op de Soos. De contributie is € 20 per jaar voor 10 maanden wekelijks samenzijn. De maanden juli en augustus is het zomervakantie.
Meer informatie
Heeft U belangstelling, kom dan gerust een keer langs op dinsdagmiddag. Om de sfeer te proeven en U kent vaste enkele leden van onze Soos. Het bestuur ontvangt U met veel genoegen. Kom langs of bel 06-43 40 74 56 voor informatie.