Afscheid meester Sico

Wie heeft er geen les gehad van meester Sico? Foto: Antoinette van Westen

Na 40 jaar lesgeven bij sportvereniging D.E.S.S komt er helaas een einde aan van het tijdperk Meester Sico. Vele Hoogkarspellers hebben als klein kleutertje al les gekregen van Sico.
Door de jaren heen heeft Sico meerdere leeftijden lesgegeven, waarvan de laatste jaren onze oudere jeugd: de trimfit groep. Sico heeft velen van ons gestimuleerd om iets in de gymsport te gaan doen. Onze juf Natasja, die de jeugd lesgeeft, is er daar één van.
Eerbetoon in de krant
“Door corona en het stoppen van de lessen hebben we niet op een leuke manier ‘bedankt en tot ziens’ kunnen zeggen tegen Sico. Daarom dit eerbetoon in de Streker. We willen Sico bedanken voor alle jaren dat hij ons heeft ondersteund. Zowel als leiding als hulp bij het bestuur.” Antoinette van Westen gaat verder: “Ik ben supertrots dat ik kan zeggen dat ik les heb gehad van meester Sico. En met mij vele anderen.”
Herinneringen
“We zouden het leuk vinden dat, als jij ook een leuke herinnering hebt, je die naar ons te zou sturen zodat we een leuk boek voor hem kunnen maken. Op onze website www.sportvereniging-dess.nl staan onze gegevens.”
Opvolging en vacatures
“Gelukkig hebben een opvolgster gevonden in Wendy, zodat de lessen op donderdagavond gewoon kunnen doorgaan. We kunnen altijd nieuwe leden gebruiken. Ook zijn wij nog heel hard op zoek naar een nieuwe penningmeester. We hopen dat iemand dit kan gaan overnemen, want zonder een goede penningmeester is onze vereniging verloren.”
Sico, Dankjewel!
“Dank dat je er altijd was en we hopen dat je nu samen met je vrouw en kinderen en kleinkinderen mag gaan genieten.” Voor meer informatie kijk op www.sportvereniging-dess.nl