Adviesraad Drechterland zoekt leden…..

Mijn naam is Wout van Doorm en ben voorzitter van de Adviesraad Samenleving in Drechterland. De naam Adviesraad zegt het al…wij willen gevraagd en ongevraagd advies geven aan de gemeenteraad over zaken die spelen binnen onze gemeente zoals jeugdproblematiek, toegankelijkheid, ouderenzorg, huisvesting enz.
Wij willen als adviesraad wat meer naar buiten treden en nog dichter bij de inwoners gaan staan om zo zaken te signaleren die aandacht behoeft. Wij hebben wel contact met de gemeente maar willen benadrukken dat we onafhankelijk zijn. Wij zijn geen gemeente-ambtenaren. We zijn burgers zoals u. Zo willen we drempels wegnemen en hopen zo op te vangen wat er zoal in de gemeente leeft.
Wij komen per maand één keer bij elkaar om zaken door te spreken en zo nodig advies uit te brengen aan het gemeentebestuur.
Maar… er hebben onlangs wat leden afscheid van ons genomen en daarom willen we onze adviesraad weer wat uitbreiden. Lijkt het u leuk en uitdagend om mee te denken en te praten over zaken die in de gemeente Drechterland spelen, dan bent u van harte welkom om contact op te nemen met mij en zal ik graag wat meer vertellen over onze adviesraad. Nu bestaat onze adviesraad uit mensen uit Hoogkarspel en Venhuizen dus onze voorkeur gaat uit naar mensen uit de andere deelgemeenten van Drechterland.
U kunt contact maken via email: w.vandoorm@telfort.nl of bellen: 0622983188