Advies bij de financiering van verduurzaming

Ben je van plan een huis te gaan kopen of je huidige woning te verbouwen? Dan komt er heel veel op je af. Behalve het vinden van het juiste huis op de perfecte locatie, is het minstens zo belangrijk dat je daarbij de juiste financieringsmogelijkheden kiest.
“Het grote voordeel van onze kantoren is dat wij onafhankelijk zijn. Wij kijken naar jouw specifieke situatie en zoeken daar de juiste financieringsmogelijkheden bij. Daarbij bekijken wij het aanbod van wel 25 verschillende banken. Zoals de wensen van mensen en hun huizen van elkaar verschillen, zo is er ook voor iedereen een beste keus in hypotheken en leningsmogelijkheden.”
Wat zijn de mogelijkheden?
“Weten waar je aan toe bent, wat je kunt lenen en wat er wél of niet mogelijk is om mee te financieren en tegen welke voorwaarden, is de eerste stap die wij aanraden voordat je gaat kijken naar een nieuwe woning,” aldus de adviseurs. “Elke situatie is uniek en de mogelijkheden vaak divers. Een eerste gesprek met ons is kosteloos en vrijblijvend. Ook als je nog geen klant van ons bent!”
Adviseur die meedenkt
Bij het kopen of verbouwen van een woning is het belangrijk ook na te denken over energiebesparende opties zoals een warmtepomp of hybride installatie. Dat klinkt misschien heel logisch, maar als je eenmaal verliefd bent op een huis is het soms lastig objectief te blijven. “Wij begrijpen dat en zijn er om je te voorzien van de juiste, eerlijke en meeste up-to-date informatie met betrekking tot de financiering. We denken met je mee en delen onze kennis graag met jou.”
Verduurzamen meefinancieren, kan dat?
Wil je uitbouwen, verbouwen, of heeft je nieuwe woning nog enkel glas of geen isolatie? “Bij het verduurzamen van een woning zijn meerdere mogelijkheden. Verduurzamende aanpassingen zoals het aanbrengen van zonnepanelen of (vloer/dak) isolatie en HR++ glas zijn vaak mee te financieren en er zijn subsidies mogelijk. “Wij staan je graag met advies ter zijde.”
Ook voor de bestaande woning
Ook als je niet van plan bent om te verhuizen, maar je huidige woning wilt aanpakken zijn er mogelijkheden. Alles is afhankelijk van o.a. zaken als jouw inkomen en de woningwaarde, maar het energiebesparende budget van € 9.000,- is voor (bijna) elk huis beschikbaar.” Verduurzamende maatregelen geven direct meer comfort aan de bewoners, maar brengen op iets langere termijn ook lagere stook-en energiekosten en dus maandelijkse vaste lasten met zich mee. Dat is waar deze regelingen voor bedoeld zijn.”
Hypotheekadviseurs in Venhuizen en Hoogkarspel
Schermer Verzekeringen – RegioBank vindt u op Westeinde 5, 1606 CZ in Venhuizen. Bereikbaar voor uw financiële vragen of het maken van een afspraak op telefoonnummer: 0228 541 295. Het adres van Visser Duijn Financiele Diensten – RegioBank is Streekweg 218, 1616 AN Hoogkarspel. Een afspraak maakt u gemakkelijk door even te bellen met telefoonnummer 0228 – 74 38