Actie van Bakkershuys voor Promejo

V.l.n.r. Dennis Ruitenberg, Cees Veenbrink en Niels Ruitenberg zijn blij met de opbrengst van de actie. Tekst en foto: OdB

De afgelopen weken kon men bij het Cees en Wilma van ‘t Bakkershuys overheerlijke Lutjekoekjes kopen. Sowieso een goed idee, want die zijn onovertroffen! Wie drie zakjes tegelijkertijd kocht, deed meteen een ‘duit in het zakje’ voor Jongerenvereniging Promejo.
Tijdens de actieperiode -die drie weken liep- haalden Cees en Wilma zo 186,00 op. Dennis en Niels namen de enveloppe graag in ontvangst. “Dit soort extraatjes komen volledig ten goede aan de activiteiten die wij voor de jeugd inplannen. Het is geweldig om te merken dat zowel ondernemers als Cees en Wilma, als kopers van de Lutjekoekjes ons dit gunnen!”
Jongerenwerk belangrijk
Jeugdvereniging Promejo organiseert voor jongens en meisjes in de leeftijd van ca 5-15 jaar het hele jaar door diverse activiteiten. Een enthousiast bestuur organiseert een tal van activiteiten door het jaar heen. Vaak zijn de activiteiten in de Wurf, maar soms trekken ze er op uit.
Meer weten?
Ook trek gekregen in Lutjekoekjes? ’t Bakkerhuys vindt u aan de P.J Jongstraat 70. Meer weten over Promejo: voor vragen neem je contact op via: promejo@jeugdwerklutjebroek.nl