Aanrijding tussen scooter en auto in Lutjebroek

Foto: Ineke Reus-Smit

Op dinsdag 5-6-18 rond 16:00 heeft een jongen op een scooter Ineke Reus-Smit geprobeerd in te halen op de P.J.Jongstraat te Lutjebroek

Op het moment dat Ineke richting had aangegeven om linksaf te slaan de Horn in. Met als gevolg dat de auto (donkerblauwe Volvo S60),schade heeft opgelopen.

Gelukkig waren er geen persoonlijke ongelukken. Ineke was gestopt om met de jongen in kwestie de schade op te nemen. De jongen (lange slanke jongen. Donker kortgeknipt haar, zonder helm)vroeg mij waar ik woonde en of dat dan bij Ineke thuis konden afhandelen. Vervolgens zou hij achter Ineke aan rijden maar i.p.v. daarvan is hij gewoon weggereden.

Op het moment dat het ongeluk gebeurt was stond er een werkbus, die achter Ineke reed, die het heeft zien gebeuren. De werkbus was op dat moment nog even blijven staan maar later weer weg gereden. Eveneens stond er een dame met donker krullend haar die op de fiets was en was blijven staan. Of zij bij deze jongen hoorde weet ik niet. Graag zou Ineke met deze mensen in contact willen komen, via een pb, mogelijk hebben zij een foto genomen van het kenteken van de scooter.

Heeft u iets gezien stuur dan a.u.b. een pb naar Ineke Reus-Smit