Het team van Vidra Vastgoed staat voor u klaar. V.l.n.r. Rob, Marloes, Annemieke, Jasper, Wilco, Karin, Maurice. Tekst: OdB Foto: Hélène de Bruijn Fotografie

Woningen kijken in de etalage van een makelaarskantoor is er tegenwoordig niet (of nauwelijks) meer bij. Er is krapte op de woningmarkt en dat leidt -zeker in combinatie met de lage hypotheekrente- tot een hele snelle verkoop van huizen.
In deze regio is het- zoals het landelijk beeld ook laat zien- zeker niet rustig op de huizenmarkt. De huizen verkopen snel en zeker als starter is het lastig om er tussen te komen. De juiste (aankoop)makelaar inschakelen kan hier het verschil maken. “Wij helpen u graag!”
De Streek
“Ook al is ons kantoor gevestigd in Hoorn, we zijn heel goed bekend met de Streek. Velen van ons hebben daar hun ‘roots’ of wonen zelf in die omgeving. Hoorn is met de aanleg van de nieuwe weg ook nog maar een kwartiertje verderop! We voelen ons verbonden met de Streek en zijn daar heel actief. Niet alleen op de huizenmarkt, maar ook in het verenigingsleven. Zowel als individuele mensen, als namens het bedrijf.”
Huizen kijken als beroep
Annemieke lacht als ze vertelt: “Ik heb het mooiste beroep van de hele wereld. Heel veel mensen kijken regelmatig op Funda om huizen te bekijken. Ik mag dat de hele dag doen!” Annemieke neemt haar werk echter uiterst serieus: “Een beetje een rondje lopen en roepen dat het er goed uitziet is absoluut niet voldoende. Als makelaar heb je kennis en ervaring, je weet waar je op moet letten en een scherpe blik is steeds nodig. Juist nu de huizenverkoop heel snel gaat en mensen zich soms opgejaagd voelen omdat ze niet willen misgrijpen, is onze ervaring een rustpunt waarop mensen kunnen vertrouwen.”
Teamspirit
Bij Vidra Vastgoed staat het hele team voor u klaar. “Iedereen binnen het team heeft kwaliteiten en die zetten we in. Niet alleen voor je eigen klant, maar juist voor het hele bedrijf. Samen ben je sterk en met een tip van je collega’s is het werk niet alleen prettiger, maar ook makkelijker. De teamspirit, dat zit wel goed hier.” Dit jaar bestaat Vidra Vastgoed 20 jaar en zij hebben zich inmiddels ontwikkeld tot belangrijke speler op de Westfriese Woningmarkt.
Kom kennis maken
Wilt u uw huis verkopen en/of bent u zoekende naar een passende woning? Heeft u een taxatierapport nodig van uw (bedrijfs)pand? Kom kennis maken en we helpen u graag. We vragen u om van te voren een afspraak te maken zodat we een ieders veiligheid kunnen waarborgen. Vidra Vastgoed Makelaars & Taxateurs o.g. vindt u aan de Veemarkt 24, 1621 JC in Hoorn. Ons telefoonnummer waarop wij te bereiken zijn: 0229-563885 of mail naar info@vidravastgoed.nl en we maken een afspraak.