55+ GOLF! Haal nu uw baanpermissie in 10 weken!

In samenwerking met de gemeente Drechterland biedt Golfschool Westwoud
golflessen aan voor 55+ers. Wij bieden u de mogelijkheid om uw golfbaanpermissie te halen in 10 weken.

Golf is een zeer geschikte sport voor alle leeftijden. Het is een sport, waarbij je nieuwe mensen ontmoet en een sport die je tot op hoge leeftijd kunt beoefenen. Je bent veel buiten in de natuur, maakt de nodige kilometers, terwijl je ook geniet van al het moois, wat een golfbaan te bieden heeft. Een sport voor jong en oud die op elk niveau te beoefenen is.

U krijgt van ons de mogelijkheid om op vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 9 juni u in te schrijven voor de lessen, die worden aangeboden.
U moet in totaal tien vaardigheden 1 keer hebben gedaan. Als u alle tien de vaardigheden heeft gedaan, krijgt u uw baanpermissie en mag u de baan op. De lessen kosten 5,- euro per les. U behaalt uw baanpermissie dus voor 50,- euro. Een prachtige kans die mede dankzij de subsidie van de gemeente Drechterland mogelijk wordt gemaakt.

Hoe gaat het in zijn werk?

U kunt inschrijven via onze website:
www.golfschoolwestwoud.nl/golf-55

Kies de optie on 55+ golf gemeente Drechterland. U ontvangt van ons een bevestiging van inschrijving. U kunt inschrijven tot 4 juni. Na 4 juni ontvangt u van ons een factuur voor 10 lessen dus 50,- euro p.p. Na ontvangst van de betaling ontvangt u van ons een toegangscode om u in te schrijven voor de lessen. De lessen worden gehouden op vrijdag, zaterdag en zondag. In de weken 23 t/m 37. Week 32-33-34 worden er i.v.m. de vakantie geen lessen gegeven.

Bij elke les die u volgt, vraagt u na afloop aan de professional uw onderdeel af te tekenen. Heeft u alle tien de onderdelen gedaan, dan krijgt u uw baanpermissie met een officieel bewijs. U bent dan vrij om te kijken, of u door wilt gaan met lessen of niet. De materialen kunt u allemaal van ons lenen. Ook mag u buiten de lessen om gebruik maken van materialen en de oefenfaciliteiten van de golfbaan. De ballen tijdens de lessen worden u aangeboden door de golfbaan.

Schrijf u snel in en maak een begin van uw golf carrière!

Wilt u kijken hoe de lessen er uit kunnen gaan zien?
Kijk dan op onze website:
www.golfschoolwestwoud.nl/golf-55

Zittend 19, 1617 KS Westwoud
06 25554865
info@golfbaanwestwoud.nl