40ste editie Ries Bruijn Volleybaltournooi

 1. Het Ries Bruijn Schoolvolleybaltoernooi, vernoemd naar oud wethouder sportzaken Ries Bruijn, wordt dit jaar voor de 40e keer gehouden voor enthousiaste  basisschoolleerlingen. Aan deze editie doen in totaal 50 teams mee. De deelnemende kinderen krijgen op woensdag 24 januari en woensdag 31 januari 2018 een training van gekwalificeerde trainers om zich goed voor te bereiden op dit toernooi. Na het succes van vorig jaar organiseert volleybalvereniging Simokos met de hulp van vele  vrijwilligers ook dit jaar het schoolvolleybaltoernooi in Sporthal De Flint, het thuishonk van de vereniging. Op zaterdag 27 januari 2018 gaan de jongens de strijd met elkaar aan en op zaterdag 3 februari  2018 mogen de meisjes strijden om de wisselbeker.

  Sponsoren onmisbaar
  Zonder sponsoren zou het onmogelijk zijn dit toernooi jaarlijks terug te laten keren. We zijn dan ook blij met alle sponsoren, die op diverse wijzen hun bijdragen leveren. Dit laat zien, dat Volleybalvereniging Simokos  een dynamische club is, welke in heel Stede Broec een warm hart wordt toegedragen.

  Nieuwe jeugdleden welkom
  Natuurlijk hopen we dat de kinderen door het toernooi enthousiast worden gemaakt voor de volleybalsport. Of je nu wel of niet aan het toernooi deelneemt, je bent altijd van harte welkom bij v.v. Simokos! Ben je tussen 6 en 12 jaar en wil je graag een keertje komen trainen, geef je dan op via een e-mail naar jc@simokos.nl. Het zou heel leuk zijn als we meerdere nieuwe jeugdleden mogen verwelkomen het komend seizoen.

  Nachttoernooi ‘Nightlife’
  Binnen v.v. Simokos is een groot aantal jonge leden actief. Onder de naam “De Nieuwe Generatie” is een groep bezig met onder meer het organiseren van leuke evenementen rondom Simokos. Vorig jaar werd door De Nieuwe Generatie  het nachttoernooi opnieuw leven ingeblazen, onder de naam ‘Nightlife’. In de nacht van zaterdag 24 maart op zondag 25 maart 2018 wordt voor de tweede keer  het nachttoernooi gehouden. Het toernooi is in een nieuw, modern en jeugdige jasje gestoken. Deze nacht staat in het teken van volleybal en veel gezelligheid en heeft als thema ‘All over the World’. Er een prijs te winnen met het volleyballen, maar ook voor het best geklede team staat er een prijs klaar. De volleybalnacht start om 22.00 uur en rond 05.00 uur wordt het toernooi afgesloten met een ontbijt. Ben je ouder dan 18 jaar en wil je graag meedoen? Verzamel dan minimaal 6 speel(st)ers en geef je op via de website www.simokos.nl of via de facebookpagina van de Nieuwe Generatie.

  Koffievolleybal
  Ook voor senioren is er de mogelijkheid om overdag te volleyballen. Elke dinsdagmorgen van 09:30 uur tot 11:00 uur kan er een partijtje volleybal gespeeld worden. Dit wordt onderbroken door een gezellig samen zijn met koffie, thee en koek. Winst is van ondergeschikt belang, het plezier staat voorop. Voor informatie en aanmelden zie de website van Simokos www.simokos.nl