100 jaar Bot Meubelen Hoorn

Een echt familiebedrijf
100 jaar geleden begon overgrootvader Bot een manufacturenzaak in Hoogkarspel, aan de Streekweg. Nu, na 3 generaties, staat ook de 4e generatie alweer klaar. Ruud Bot gaat het “stokje” over een paar jaar overgeven aan zijn zoon Zeger. De winkel bevindt zich sinds 2012 in Hoorn.

20 jaar werkzaam bij Bot Meubelen
Een vaste kracht bij Bot Meubelen is Elma Ridder. Sinds 2001 werkzaam bij Bot Meubelen en in Hoorn een bekend gezicht voor de vele vaste klanten. Elma is gespecialiseerd in kleuradvies aan huis.

Regio West-Friesland
Bot Meubelen is niet meer weg te denken uit West-Friesland en ook in de regio Noord-Holland weet men Bot Meubelen te vinden. Onze klantenkring groeit nog steeds. Naast de vaste klanten bezoeken ook vele nieuwe klanten ons op het Hof van Hoorn.

Duurzame en milieuvriendelijke meubels
Hoog in ons vaandel staan duurzame en milieuvriendelijke meubels. Bijvoorbeeld onze leverancier Hülsta zet voor elke gekapte boom een nieuwe boom terug. In deze tijd van Corona, waar veel mensen thuis werken, bieden wij een oplossing met de ergonomische Variér bureaustoelen. Sinds een paar jaar kunt u bij ons ook terecht voor sfeervolle en mooie design LED-verlichting van onder andere Oligo en Vibia, die wij als extra service gratis voor u ophangen door een erkend elektricien.

Nederlandse leveranciers
Naast deze duurzame leveranciers richten wij ons verder vooral op Nederlandse ontwerpers en leveranciers zoals Leolux, Gelderland, Bree’s New World en Castelijn. Voor elke interieur wens hebben wij een passende oplossing. Zo kunnen we banken, fauteuils, kasten en tafels op iedere gewenste maat aan u leveren.

Al onze collecties zijn te zien op onze eigen website www.bot.nl. Hier kunt u ook vele items online bestellen via onze webshop.

Kwaliteit en service
Anno 2021 begeleiden wij de klant naar een totaal interieuradvies door middel van interieurtekeningen en onze kennis van materiaal en kleur. Het advies aan huis, waar overgrootvader Bot mee is begonnen, is nog steeds een belangrijke service die wij gratis aanbieden. Kwaliteit en service staan dan ook bovenaan het lijstje. Ook bezorgen en monteren de mannen van Bot al 100 jaar hun meubels zelf door heel West-Friesland en omstreken.

Advies aan huis
Vanwege de Corona maatregelen is onze showroom gesloten. Om onze klanten toch van dienst te zijn, helpen wij u graag met het creëeren van uw droominterieur. Wij komen graag bij u thuis langs om een gratis persoonlijk adviesgesprek te geven. We nemen de gewenste kleur- en stofstalen voor u mee en eventueel zelfs de besproken meubels zodat u deze thuis kunt ervaren. Uiteraard op gepaste afstand.

Liever online een uitgebreid adviesgesprek of woont u buiten Noord-Holland? Dan kunt u ook online met ons afspraken. Via een 3D-tekening op maat komt uw nieuwe interieur voor uw ogen tot leven.

Heeft u geen zin om te wachten op uw meubelen in verband met lange levertijden? Bekijk onze showroommodellen op onze SALE pagina op de website (www.bot.nl/blog/opruiming). Wij bezorgen alle SALE-items binnen een straal van 30 km gratis bij u thuis.

Bot Meubelen Hoorn
 Dr. C.J.K. van Aalstweg 8b in Hoorn.
Bel ons op: 0229 266 639
Mail ons