⚠️WAARSCHUWING OUDERS OMGEVING STEDEBROEC!!

 

Een werkneemster op het tankstation Grootebroek, zij heeft wel vaker kinderen tussen de 6 en 11 jaar hier rond lopen. Soms komen ze naar haar toe om te vragen of zij eerder kinderen heeft gezien (met beschrijving er bij) omdat de kinderen een zoekspelletje doen. Desbestrffende werkneemster is vanavond best wel geschrokken. Er stonden 3 jongens van rond de 8 jaar aan een klant van haar te vragen of ze met hem mee mochten rijden. Dit zou bij een spelletje horen, dat de kinderen ergens gedropt willen worden en gezocht moeten worden door andere kinderen .

DIT IS ZO GEVAARLIJK!! Als ze bij de verkeerde in de auto stappen hebben ze echt een groot probleem!

Kunt u zich nog de kinderlokker in omgeving Medemblik van laatst nog herinneren…?! De werkneemster van het tankstation heeft de jongens in kwestie boos weg gestuurd en gezegd dat ze dit op het tankstation niet meer wil zien. Het is hier tenslotte geen speelterrein.

Maar niet bij nagedacht om naar het telefoonnummer van de ouders te vragen om ze te bellen. Laat dit alstublieft een waarschuwing zijn voor de ouders met kinderen van die leeftijd! Want echt als ze bij de verkeerde instappen… Ik wil niet weten wat er allemaal kan gebeuren…